Je gids is een vriend die er altijd is om van je te houden, je aan te moedigen en je te steunen.

Channelen zal je de wijze leraar geven die je zoekt,  een die van binnen komt en niet van buiten.

-Orin&DaBen

 Contact met je gids of engel: Lichtwezens leren channelen

Contact met je gids of engel

Voor veel mensen heeft het contact met hun gids hun leven compleet veranderd. Door het contact met je gids word jij als kanaal geopend. Dit brengt een sprong in je ontwikkeling teweeg.

Je gids heeft 1 doel: jou helpen op jouw pad, het ervaren van meer vreugde, liefde, vrijheid en geluk en je hogere doel te leven.

Je gids helpt je bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Dat kunnen hele alledaagse vragen zijn maar ook uitdagende spirituele vragen als: 'Wat is mijn levensdoel? Waarom ben ik hier op aarde?'

Daarnaast helpt je gids jou bij je transformatie, healing en je spirituele groei. Het helpt je om je hart te openen en meer vrede, liefde, vrijheid, geluk, licht en wijsheid in je leven te ervaren.

Alles wat je vanuit je hart wenst kun je vragen of je gids je wilt helpen om jouw hartenwensen in vervulling te laten gaan.

In deze cursus helpt de kring van Lichtwezens je te openen voor het contact met je gids, engel of Meester. We richten ons op de zuivere en hogere wezens van het licht.

Voor wie? Ben ik er klaar voor?

Het is belangrijk dat je enigszins ervaring hebt met jezelf in een ontspannen toestand te brengen. Daarnaast is het van belang dat je bereid bent om je te openen voor je gids. Alle mensen die succesvol zijn in het ontwikkelen van het contact met hun gids of engel hebben een ding gemeen: Ze hebben een diep verlangen om contact met hun gids te maken. Dat is het aller belangrijkste.

Ontspan jezelf, adem een paar keer diep in en uit. Word heel stil en vraag jezelf:

''Heb ik het verlangen om in contact te komen met mijn gids of engel? Of om het contact te verdiepen?''

Luister naar je hart.....je hart geeft jou het antwoord of het nu het moment is voor jou.....

 

Je kunt zowel in een groep de cursus volgen of individueel.

 • Wil je cursus in een groep volgen: De cursus is 2 hele dagen in het weekend. Momenteel geen data gepland. Heb je zelf een groep van minstens 4 mensen die het willen volgen? Neem dan contact op dan plannen we met elkaar een weekend.
 • Wil je individueel de cursus doen? dan kun je direct al beginnen.  De cursus is 4 dagdelen. Per dagdeel doen we  3 tot 4  meditaties, helemaal afgestemd op jou.  Je krijgt deze periode extra ondersteuning vanuit het licht. En via de mail krijg je begeleiding waarin jij je vragen kunt stellen.Je kunt de cursus ook verspreiden over 8 sessies van anderhalf uur. Neem contact op met Marlies voor de mogelijkheden.

Wat gaan we doen?

 • Je leert je te openen voor de energie van je gids of engel en je leert contact te maken met je gids of engel. Je gaat als het ware kennismaken met jouw gids.
 • Je leert in een channelstaat te komen en je focus te richten op je gids of engel.
 • Je gaat vragen stellen aan je gids voor jezelf. Je leert je te openen voor de informatie die je gids voor jou heeft.
 • Je gids zendt jou helende energie en helpt je om je blokkades op te lossen.
 • Daarnaast leer jij je gids verbaal te channelen.
 • Tot slot leer je samen met je gids een reading te geven voor een ander.

Het is een prachtig weekend vol liefde, vreugde, lichtheid, speelsheid en healing.

Naast de meditaties gaan we samen ook oefeningen doen.

Prijsinvestering:

 • Groepscursus: 190 euro
 • Individueel: Neem contact op met Marlies
 • Meditatie set met 12 meditaties: 60 euro.

Tijdens de cursus worden meditaties opgenomen. De meditatie set kan je bestellen zodat je thuis je vaardigheden verder kunt verfijnen en verdiepen en je een steeds helderder kanaal wordt. De reis met de lichtwezens eindigt nooit. Ze hebben je eindeloos veel te geven als je daarom vraagt en je bereid bent om je te openen om te ontvangen.

Ik kijk er van harte naar uit om je op deze prachtige en vreugdevolle reis te mogen ontmoeten! Wil je meer informatie? Aarzel niet en neem contact met me op.

Harte groet,

Marlies

 

 

 

Wil jij je meedoen aan deze prachtige reis?

Marlies Mennega - Button - Aanmelden - Magenta

J

‘’Als je verbonden bent met je ziel dan heb je jezelf onvoorwaardelijk lief. Je ervaart dan dat je precies goed bent. Je mag er zijn. Je mag schitteren.’’
-Gino Mennega