Hartekracht Logo - Small

Hartekracht

Jouw Stralende Hart verzorgt samen met Inyoga Hartekrachtcursussen en weekenden. Centraal in het aanbod staat Jouw verlangen en alles wat hiermee te maken heeft om uiteindelijk jouw verlangen te volgen en te vervullen.

Harteroep weekend:

Tijdens het Harteroep weekend word je uitgenodigd op avontuur te gaan. Jij maakt de start van jouw unieke reis om in contact te komen met jouw hartsverlangen. Je brengt je Harteroep in beeld en deelt dit met anderen die net als jij hun verlangen willen volgen. Je onderzoekt je weerstanden en boort je krachtbronnen aan.

 

Aan het eind van het weekend:

  • Heb je contact gemaakt met je Harteroep.
  • Heb je gelijkgestemden ontmoet die net als jij hun verlangen willen volgen.
  • Heb je een start gemaakt en inzicht gekregen in jouw weerstand en blokkades die
    het volgen van je Harteroep op dit moment belemmeren.
  • Word je bewust van je krachtbronnen die je nodig hebt op jouw reis.
  • Weet je wat voor jou de eerste stap is richting jouw droom.
  • Krijg je een Harteroep meditatie mee die je ook thuis kunt doen.

Hoe? 

Tijdens het weekend worden yoga en meditatie afgewisseld met speelse, creatieve en gezamenlijke werkvormen. Daarnaast kun je van ons ook oplossingsgerichte activiteiten verwachten zodat je handvaten krijgt om de eerste concrete stappen te zetten. We maken gebruik wat voorhanden is, als het kampvuur, de natuur, muziek, samen zijn. Verbinding maken met dat wat in jou leeft en hieraan expressie aangeven is de kern van het Harteroep weekend.

Sfeer bij Hanneke en Marlies

Wij bieden een warme, veilige sfeer waarin je snel tot je eigen kern komt en jezelf mag zijn. Naast de stilte en de diepgang houden we ook van luchtigheid, speelsheid, humor en het vieren van het leven. We werken vanuit onze passie doordat we gehoor hebben gegeven aan onze eigen Harteroep en willen dit graag met jullie delen.

Praktisch

Harteroep weekenden en dagen worden in 2018 gegeven. Binnenkort meer hierover. Houd deze pagina en de agenda in de gaten.

 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet Hanneke en Marlies

Inyoga: www.inyogagroningen.nl

Comments are closed.