“ Het ontwaken van je lichtlichaam kan je helpen een heldere kijk te krijgen op datgene dat je hier op aarde komt doen.’’

 

De modules van de Awakening your Light Body 

Module 1: Je basis van kracht opbouwen

De eerste drie energiecentra worden geactiveerd. Zij vormen de basis van kracht. De centra helpen je om de hoeveelheid energie die je vanuit je omgeving in jezelf toelaat, te reguleren. Daarnaast brengen ze harmonie en zachtheid aan in jouw energie.

Wanneer je met deze centra werkt, kan je identiteitsgevoel worden vergroot; je ontwikkelt een gevoel van persoonlijke kracht en effectiviteit. Je ervaart meer controle over je emoties, je leert gecentreerd te blijven en oude blokkades worden los gelaten. Je brengt ontspanning, rust en stabiliteit in je leven.

Module 2: Je hartcentrum openen

In deze krachtige module ontwaakt je hartcentrum. Je gaat de energie van je hart in jezelf activeren. Gevoelens van rust, compassie en liefde ga je toepassen naar jezelf en je omgeving. In situaties waarin je normaal gesproken door energieën van anderen beïnvloed wordt, leer je neutraal en in je eigen energie te blijven.

Je maakt contact met de healer in jou. Je krijgt basisprincipes van healing voor jezelf en anderen. Je leert hoe je anderen gemakkelijk en diepgaand kunt ‘helpen’, zonder dat je eigen energie ervoor wordt gebruikt. Je energie zal er juist door toenemen.

Je relaties kunnen veranderen en transformeren naar meer verbinding, liefde en stroming.

Module 3: Je hogere centra activeren: Verfijning in je mentale lichaam

Je leert de drie hogere energiecentra. Deze beïnvloeden rechtstreeks je gedachten. Ze brengen een verfijndere stroming in je gedachten. Je gedachten worden rustiger, positiever en van een hogere kwaliteit . De bewustzijnstoestanden die je bereikt, kunnen tot diepe inzichten leiden en bevorderen sterk je creativiteit. Je ervaart bewustzijnstoestanden voorbij ruimte en tijd. Je reist in de leegte en je leert hoe je de ruimte vol stilte in kunt gaan. Je reist naar vorige levens en je leert hoe je de kennis die je daar hebt opgedaan, naar je huidige leven kunt overbrengen.

Module 4: Je energielichamen op elkaar afstemmen en harmoniseren

Deze module is een integratiemodule. Door te werken met combinaties van de eerder geleerde energiecentra, creëer je hoge staten van bewustzijn. Dit bevordert fysieke verlichting, emotionele stroming en soepelheid in je gedachten. Door de toename van stroming in je energielichamen, kun je de kwantumsprong naar het doen ontwaken van je licht-lichaam maken. Je zult kwesties op het gebied van relaties en overvloed kunnen transformeren door er eerst als energie mee te werken. Je opent je kanaal naar de hogere dimensies en je komt in contact met je hogere zelf of gids.

Module 5: Je lichtlichaam ontwaken

De eerste twee light body centra worden geactiveerd. Hierdoor bereik je prachtige hogere en verruimde bewustzijnsstaten. Vanuit een dieper contact met je ziel, kijk je naar je leven vanuit een ruimer perspectief. Je gaat meer leven volgens je werkelijke levensdoel. Je liefde en compassie voor alles om je heen nemen toe, evenals je bewustzijn van andere dimensies. Je ervaart meer harmonie, innerlijke balans en kracht. Je maakt contact met de ziel van de aarde om het leven vanuit het perspectief van de aarde waar te nemen.

Module 6: Een stralende bron van licht worden.

Je leert het derde light body centrum kennen. Dit centrum verbindt je direct met het licht en brengt licht vanuit de hogere dimensies in jouw ervaring. Je vermogen om de eenheid te ervaren wordt versterkt: het Al dat is, het goddelijke, het Absolute of de Geest van God. De aard van het universum leer je kennen. Dit geeft een gevoel van intense vreugde en schoonheid. Je wordt een stralende bron van licht. Het werkt als een magneet . De mensen, situaties en datgene wat je aantrekt, zullen meer in verbinding staan met jouw levensdoel. Het activeren van dit centrum is een grote stap in je ontwikkeling.

Wil je eerst kennismaken?

Om te weten of dit wat voor jou is kun je kennismaken met de Light Body op 1 van de introductie workshops in 2019. Zie de agenda. Je kunt je alvast aanmelden via het aanmeldformulier. Zie hieronder.

Official_LB_teacher_artwork